Antikt, loppis och second hand i Blekinge

Tjänsteutbud

Om du vill finna en produkt som är litet grand till åren, litet antikt, så kan det vara bra att känna till att vi på Österbergs Antikt & Kuriosa kan det mesta som rör detta. Vi vänder oss till dig som är intresserad av loppis och second hand här i Blekinge med omnejd. Vi har varit i branschen i många år och vi har med tiden kommit att lära oss vad som är viktigt för våra kunder.

Du har måhända någon fråga kring våra produkter och bransch. Vi försöker att svara på alla frågor, oavsett om det rör antikt, loppis, second hand eller någonting annat liknande. Vi lägger stor vikt vid kundservice och vi hjälper alla till dess att de verkligen är helt nöjda. Vi är aldrig nöjda innan du som kund är 100 procent nöjd med vår service och den hjälp som vi har givit dig.

Här hos oss på Österbergs Antikt & Kuriosa, så kan man få hjälp med det mesta som rör försäljning av dödsbon och dylikt. Vi ser till att du får den hjälp, som du är intresserad av att erhålla, när du vänder dig till oss. Tack vare vår fantastiska kompetens och erfarenhet inom det här området, så kan du alltid lita på att du erhåller den hjälp, som du behöver inom vårt område. Oavsett vad du vill ha hjälp med inom dödsbon och försäljning av dödsbon, så hjälper vi dig på bästa sätt. 

Om du vill ha mer detaljerad information kring de tjänster som vi på Österbergs Antikt & Kuriosa erbjuder, så är det bara att du kontaktar oss på ett eller annat vis. Vi ger dig det stöd och den hjälp som du behöver, när det kommer till vår bransch och vår typ av verksamhet. Vi är som sagt mycket erfarna och vi tillhandahåller hjälp inom det mesta som rör försäljning av ett dödsbo med mera.